• Bajusz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Problémám az, hogy az utóbbi időben erőteljesebb szőrszálak jelentek meg "bajuszként". Eddig is szőkítettem, mert ez állandó problémát jelentett, de 2-3 hónapja rosszabbodott a helyzet. 2 hónapja kiderült, hogy a méhemben mióma van. Tudom, hogy ez ösztrogént termel. De akkor nem értem, hogy az ösztrogén női nemi hormon, és én mégis "férfiasodom".

        Ha megműtenek a miómával /szóba került a lézeres, méh megtartó műtét lehetősége, mert még szeretnék gyereket/, javul a helyzet szőrösödés terén is, vagy egyáltalán nincs jelentősége? Hogyan tudnám befolyásolni, vagy ritkítani ezt a kellemetlen szőrösödést? 36 éves vagyok, és lassan nem merek közel kerülni a férjemhez, ez miatt.

        Gyantáztatni nem akarom, mert láttam már, hogy hogyan néz ki utána, szembetűnő, látni lehet, hogy gyantázva van. Mi a megoldás?

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrödösés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképp számoljon be nőgyógyászának panaszáról, illetve egyéb tünetekről, ha vannak, pl. hajhullás, máshol szőrösödés, pattanások stb. A mioma önmagában kóros szőrösödést nem okoz.

        A bajusz eltüntetésében a lézeres szőrtelenítést javaslom, ennek eredménye látványos és tartós.


        Kérdés: 2010-03-15 20:59:06; Megválaszolva: 2010. március 15., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: