• Túlzott szőrösödés gyermeknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Kislányom 7 éves, okos és egészséges gyermek. Születése óta szőrők vannak a hátán, amelyre a gyermekorvos azt mondta, hogy lekopik majd. Nem kopott le. Korához képest erős szőrösödést látok a lábain a szemöldökénél, sőt a nemi szervén is kezdődik a szőrösödés. Kérem adjon tanácsot hová fordulhatnánk ezzel a problémával. Köszönettel: Barbara

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrödösés témában

        Tisztelt kérdező!

        Gyermekendokrinolóügiai szakrendelés felkeresését javaslom.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-09 18:01:24; Megválaszolva: 2010. március 09., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: