• Mi a jó TSH érték terhesség alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Fáklya Mónika!

        Pcos szindróma miatt lombik programmal sikerült teherbe esnem (32 éves vagyok). Korábban (rendszeres ellenőrzés mellett) soha nem volt probléma a TSH értékemmel, de az IVF miatt szükséges volt napi egy tabletta szedése az Euthyrox 50-esből, amit a 12. terhességi hétig kellett szednem.
         A 24. terhességi héten mért TSH: 2, 4; T4: 12, 6; T3: 3, 9. Tudomásom szerint a TSH-nak terhesség alatt 1 vagy az alatt kell lennie. Ez valóban így van? A nőgyógyászom szerint a mért értékek jók. 4 hét múlva újabb vérvételt kért! Ez csak ellenőrzés miatt lehet szükséges?
        Ha a 2, 4 TSH mégis magas, akkor ez mit jelent a babára nézve?

        Nagyon köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigybetegség témában

        Tisztelt kérdező!

        TSH eredménye rendben van. Egészséges babát kívánok önnek!


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula

        Kérdés: 2010-03-01 22:08:47; Megválaszolva: 2010. március 01., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: