• kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!

        Elnézést, a kérdés lemaradt.

         Ez idáig genetikai sajátosságnak gondoltam a köv. tüneteket amíg véletlenül nem olvastam hasonló jelenséget. Következők a tünetek:

        -Nem: férfi

        -Kor: 35

        -kb.10 éve vannak őszülő hajszálak, egyre több

        -Arcszőrzet két oldalon gyér, nem látható. Állak körül normális.

        -Öregedés: kb 8-9 évvel fiatalabbnak nézek ki.

        -Testsúly mozgás függvényében változó, egy héten belül 5-7 kg plussz mínusz.

        Nemtudok semmilyen betegségemről. Orvoshoz kb. 10 éve nem kellett fordulnom.

        Gyerekkoromban gyakori mandulagyulladás, eltávolítva

        A kérdésem annyi lenne, hogy kellene ezzel orvoshoz fordulnom esetleges hormonkezelés miatt?   Hosszútávon lehetnek-e egyébb tünetek, akár az utód nemzésben. (jelenleg még nincs gyerekem)

         

        WEBBeteg szakértő válasza a endokrinológia témában

        Tisztelt kérdező!

        Ezt így nem lehet megmondani. Ha aggódik a nemzőképessége miatt, andrológiai szakrendelést keressen fel, ahol tudnak férfi nemi hormon szintet és spermaszámot is nézni.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-03-01 22:23:52; Megválaszolva: 2010. március 01., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: