• gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Nő!

        Nekem pajzsmirígy alulműködésem van. Szedek rá EUTHYROX nevű gyógyszert. Rendszeresen járok ellenőrzésre, mivel nemrég született meg a második kislányom, nem szerettem volna ha valami baja lenne neki. 3 havonta vérvétel gyógyszer növelés, szülés után csökkentés volt. Most 4 hónapos a kislányom, de a libidóm a béka feneke alatt van. Tudom a hormonok sokat befolyásolnak, na de ennyire? Mit lehetne tenni? Vagy ez a gyógyszer mellékhatása? Ja és szoptatok. A másik kislányommal épp az ellentéte volt, bár nála nem szedtem semmilyen gyógyszert. Akor is meg volt a betegségem, csak elhanyagoltam, ennek 7 éve. Az első kislányom betöltötte az 1évet, azóta járok orvoshoz/ 5 éve.

        Köszönettel:Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező!

        Az euthyrox nem okoz libidócsökkenést. Ha kevés a hormon pótlás adagja, akkor inkább lehetnek ilyen tünetek, de gondolom a hormonszintjeit ellenőrzik és rendben vannak. Nem túl fáradt? Az ilyen kis gyermek nagyon sok törődést igeényel. Vonja be a párját is a munkába és pihenjen többet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 22:12:06; Megválaszolva: 2010. március 01., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: