prolaktin

Hét éve, első gyermekem szoptatásának befejezése óta magas a prolaktin szintem, másodszor már rendszeres bromokryptin szedés mellett estem teherbe, a 12. hétig szedtem a gyógyszert, majd a szoptatás befejezése óta újra szedem. A kérdésem az, hogy van-e esély arra, hogy egyszer abbahagyhatom- e a gyógyszert, vagy most már egész életemben szedni kell? Ha nem szedem a gyógyszert, nincs menstruációm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a prolaktin témában

Tisztelt kérdező!

Sajnos pontos válasz erre nem adható, a betegsége lefolyását megjósolni nem tudom.

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. február 24., 21:09; Megválaszolva: 2010. február 24., 21:09
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy