• Alacsony FT4 terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr...!

        Terhességem előtt pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg.  Letrox-ból minden reggel 25mg-ot kell szednem. A terhességem elején minden rendben volt, 2 havonta járok ellenőrzésre. A mostani értékem egy kicsit nyugtalanít. TSH 1, 51 ami azt hiszem jó de a FT4 8, 71 lett.

        Itt egy válaszban azt olvastam, hogy ez gondot jelent a baba fejlődésében. Jelenleg 26 hetes terhes vagyok.

        Mennyire rossz ez az eredmény?

         

        Köszönöm válaszát.

         

        Tisztelettel,

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves kismama!

        Mivel a TSH értéke jó, ne aggódjon. A terhesség alatt kicsit mások lehetnek a normálértékek. Ismétlést és követést javaslok.


        Kérdés: 2010-02-14 18:24:58; Megválaszolva: 2010. február 14., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: