• Testmagassági problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. endokrinológus!

        Köszönöm előző válaszát. Azonban maradt még megválaszolatlan kérdés, ami mozgatja a fantáziám, erre is tudna válaszolni?

        • Hallottam különböző akupunktúrás megoldásokról, amellyel elképzelhető a növekedési zónák/agyalapi mirigy stimulálása, és valamekkora növekedés érhető el. Ön mit szól ehhez a módszerhez?
        • HA esetleg működne ez, akkor a magassánövekedés mellett pl. láb- és kézméretnövekedést is el lehet érni ezen az elven?
        • Mi van ha kipróbálok egy ilyen módszert? Azon kívül, hogy kidobom az ablakon a pénzen, lehet ennek valami hátulütője?

        Köszönettel:

        Lajos

        WEBBeteg szakértő válasza a testmagasság témában

        Tisztelt kérdező!

        Véleményem szerint az akupunktúra sem fogja visszafiatalítani a növekedési zónákat, így nem lesz magasságváltozás. Egy összecsontosodott, növekedésre már nem alkalmas zóna, nem tud nőni. Olyan kérés lenne ez, mintha egy kiégetett porcelánvázát szeretnénk hosszúkásabbra formálni. Ezt a kiégetés előtt megtehetjük, de utána már nem.


        Kérdés: 2010-02-14 18:23:01; Megválaszolva: 2010. február 14., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: