• Tisztelt Doktor úr/nő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklödni szeretnék hogy Autoimun thyreoiditis és a Hypothyreosis k.m.n, mit jelent kaptam rá gyogyszert is L- Thiroxin 50mg.tabletát, milyen k övetkezményekkel jár, milyen kezelésekre kell járnom.köszönöm elöre is válaszát.Tisztelettel: Ibolya

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Ibolya!

        A hypothyreosis a pajzsmirigy alulműködését jelenti, az autoimmun thyreoiditis pedig azt jelenti, hogy a pajszmirigy autoimmun gyulladásáról van szó, ennek következtében alakult ki az alulműködés.

        Az alábbi linken bővebben olvashat a betegségéről:

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/2663/a-pajzsmirigygyulladas-es-tunetei

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/572/a-pajzsmirigybetegsegekrol


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 10:06:52; Megválaszolva: 2010. február 02., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: