pajzsmirigy

Tisztelt Doktornő! Szeretném még megkérdezni, hogy ön a tachystin oldat helyett mit javasolna nekem a szerzett csökkent mellékpajzsmirigy működésre, hogy ne zsibbadjak a rocaltrolt írták föl de nem nagyon vált be sokat zsibbadok plussz kálciumot kell szednem de nem tudom jó -e a legutobbivérvizsgálat eredménye október közepe akkor 2.15 volt a ca

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza mellékpajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező!

Sajnos  Tachistin most nem elérhető Magyrországon. A Rocartrol jó szer betegségére. Kálcium szintje is rendben van. Panszai miatt beszéljen gondozó endokrinológusával! Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Kérdés: 2009. november 16., 21:41; Megválaszolva: 2009. november 16., 21:41
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...