Mellprobléma

Egy 15 éves lány vagyok.Olyan gondal fordulok önhöz, hogy a mellbimbóm körül erös szörnövekedés kezdödöt meg -pár éve-, probáltam már kihuzni, de fájdalmas és nem tünik megoldásnak és sok is van.Nagyon bizonytalan vagyok, h ez mennyire normális vagy nem az?

 

Dr. Csuth Ágnes válasza szőrnövekedés témában

Kedves 15 éves lány!

Érdemes lenne egy endokrinológiai szakrendelést felkeresnie, kifejezetten akkor, ha egyéb panaszok is társulnak hozzá. A szőrnövekedés mértékét a vizsgáló orvosnak látni kellene, illetve teljes fizikális, esetleg egyéb kiegészítő vizsgálat is szükséges lehet a diagnózishoz.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. október 26., 09:38; Megválaszolva: 2009. október 26., 09:38
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Mellgondok
Kedves Doktor Nő! Egy igen kellemetlen problémával fordulok önhöz, ami igazából nem az én gondom, hanem egy barátnőmé, és szeretnék segíteni...
Szőrnövekedés a mell körül
Tiszlelt Doktor /nő/!   18 éves lány vagyok, és olyan problémám van, hogy a mellem /mellbimbóim/ körül erős sötétszínű...
Fokozott szőrnövekedés a...
Kedves Doktornő! Többször is olvastam a válaszai között, hogy aki fokozott szőrnövekedésre panaszkodik endokrinológiai kivizsgálást javasol...
Kínos szőr
Tisztelt dr Úr/nő! Eléggé kínos kérdésem lenne. Egy ideje az arcomon erős fekete szőrszálak jelentek meg, amik hosszúra nőnek, és egyre többen...
Nem szőrösödik az arcom
A problémám az lenne hogy nem szőrösödik az arcom, pedig már 24 éves vagyok.Vagyis egy picit igen csak foltokba.Engem ez nagyon zavar. Mi lehet a...