Sürgősségi fogamzásgátlás és Norprolac

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Prolaktinóma miatt Norprolac 150 mg-ot szedek, napi egy szemet. A hormonjaim normál értékre beálltak. Azt szeretném megtudni, hogy sürgősségi fogamzásgátlásra lenne szükségem, be lehet-e venni e mellett a gyógyszer mellett bármelyik ilyen jellegű szert? A kérdés, jellegéből adódóan elég sürgős lenne... Előre is köszönöm válaszát.

 

Üdvözlettel: Andrea

 

Dr. Farkas Ágnes válasza sürgősségi fogamzásgátlás témában

Kedves Andrea!

Sajnos a kérdések megválaszolásánál nem tudjuk figyelembe venni, hogy melyik sürgős, és melyik nem, csak haladunk sorba, így bizony már késő lenne tanácsot adni. Mivel csak orvos írhatja ki a sürgősségi gyógyszert, így remélem, hogy volt lehetősége megbeszélnie a kérdést az orvossal, és időben megkapta a gyógyszert, a gyógyszertájékoztató szerint beveheti a gyógyszert.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 24., 23:10; Megválaszolva: 2009. augusztus 24., 23:10
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Gyógyszer abbahagyásának...
Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben valaki sokáig nagy dózisú szteroidot szed, majd azt hirtelen abbahagyja, milyen tünetei, illetve...
Szédülés, gyomorpanaszok
Tisztelt Doktor Nő! A problémám eléggé összetett. Több hónapja szédülés, nyaki fájdalom étvágytalanság, időnként éjszakai izzadás...
T4 helyett kombinált T3/T4 terápia...
Tisztelt Doktornő! Feleségem (42) pajzsmirigyét 15 éve eltávolították, azóta Eutyrox-ot szed, TSH szintje kontrollált. A kezelés dacára...
Cukoréhség
Inzulinrezisztencia?