Methandienone

Elkezdtem szedni a methandienone 10 mg tablettat, mellemnél növőgörcs (mellnagyobbodás) és merevedési zavar alakult ki. Kb 2hete nem szedem, de a mellékhatások nem multak el. Elfognak egyáltalán múlni? Vagy szedjek rá valamit?

WEBBeteg szakértő válasza methandienone témában

Kedves kérdező!

 

Várhatóan a készítmény kiürülésével fokozatosan el fognak múlni a tünetei, de ez akár hosszabb időt is igénybe vehet attól függően, hogy mennyi ideig szedte a szert és milyen erősek a kiváltott mellékhtások. ha nem tapasztal javulást, endokrinológusnál érdemes vizsgálatot kérnie.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

WEBBeteg szakértő
Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. augusztus 05., 21:18 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 21:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy laboreredmény
Nornalis érték ?
Hashimoto - babavállalás
Pajzsmirigy UH lelet
Inzulinrezisztencia?