LH/FSH

Tisztelt Dr. Úr/Úrhölgy! A ciklusom 3. napján levett vérvételem eredménye: LH: 3.81 mlU/ml FSH: 8.08 mlU/ml PRL: 176.60 mlU/ml Estradiol: 280 pmol/l. Babát szeretnénk, szeretném megtudni, hogy jók- e az eredményeink. Igaz- e, hogy az LH: FSH aránynak 1: 1 kell lennie? Meddőségre utalhat a vérvételem eredménye? Esetleg Inzulin rezisztenciára utalhat- e a vérvételem eredménye? Előre is köszönöm a segítséget.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza LH, FSH témában

Kedves kérdező!

Prolactin szintje magas, ami további vizsgálatokat indokol. Ezekből az eredményekből az inzulinrezisztencia nem mutatható ki, ahhoz cukorterheléses vizsgálat és azzal párhuzamosan mért inzulineredmények kellenek.

Dr. Fáklya Mónika

Kérdés: 2009. január 06., 22:58; Megválaszolva: 2009. január 06., 22:58
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Tesztoszteronszint
Inzulinrezisztencia
Tisztelt Doktor! Terheléses cukor vizsgálaton voltam. Panaszaim éhségérzet, hízás, fáradékonyság... Régebben inzulinrezisztenciám volt melyre...
Rákos elváltozásra utaló göb?
Tisztelt doktor úr/nő! Szeretném megkérni leletem véleményezésére. Pajzsmirigy ultrahangom eredménye: A jobb pm.lebeny 17x18x53 mm, a bal 12x13x36...
Pajzsmirigy zavar
Kedves Doktor nő/úr! 3 hónapja volt egy vetélésem 9 hetesen. A kórházban azt mondta a doktor nő hogy pajzsmirigy alulműködésem van és hogy menjek...
Culevit szedése
Tisztelt Dr Úr/Dr Nő! Édesanyámat nemrég áttétes petefészek rákkal diagnosztizálták, a kezelést még nem kezdték meg. Lesz kemoterápia és...