Mágneshasználat

Tisztelt dr-nő azt szeretném kérdezni, hogy pajzsmirigy betegségnél lehet e mágneses nyakláncot használni, mert valaki mondta lehet máshol meg hogy nem. Alulműködő és göbös a pajzsmirigyem.

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigy témában

Kedves kérdező!

 

Nem tudok ellenjavallatról  mágneses nyaklánc használatát illetően, de ezen a téren nincsenek még tudományosan bitonyított eredmények.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

WEBBeteg szakértő
Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. augusztus 05., 21:14 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 21:14
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy UH lelet
Pajzsmirigy műtét
Jónapot kívánok! Pajzsmirigy túlműködésem van 25 éve, szinte folyamatosan metothirint szedek 1-2-0.5 szemet.Néha tartósan nincs gondom, tavaly...
Endokrinológiai vizsgálati lap...
Gyermek endokrinológia, pajzsmirigy...
Alacsony TSH, de normális T3;T4