szemöldök

Kedves Doktornő!

Pár hónapja észrevettem hogy megritkult a szemöldököm.Roaccutant szedek nem tudom hogy ez számít e de azért megemlitem.Eddig nem jártam kozmetikushoz befestetni de már annyira zavart hogy elmentem. A kozmetikus pedig rámijesztett hogy ez szerinte a roaccutantól van holott ilyen mellékhatásról nem olvastam a tájékoztatóban. Most pedig attól tartok hogy ezzel a festéssel nem-e ártottam-e csak méginkább? Válaszát előre is köszönöm

 

 

Dr. Csuth Ágnes válasza megritkult szemöldök témában

Kedves Kérdező!

A szemöldök megritkulása a pajzsmirigy alulműködésének is lehet a korai jele. Érdemes lenne egy pajzsmirigy hormonvizsgálatot végeztetni. A festetés is károsíthatta, ezért is megritkulhatott, de első sorban a pajzsmirigy-betegséget lenne érdemes kivizsgáltatni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. július 20., 12:28 ;Megválaszolva: 2009. július 20., 12:28
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Cukoréhség
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy laboreredmény
Nornalis érték ?
Hashimoto - babavállalás