Pajzsmirigy túltengés

mindkétoldalon 10 miliméteres göb van elmulik e ha szedem a metotirint  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigygöb témában

Tisztelt kérdező!

A göb nem múlik el, de a pajzsmirigy túlműködés- feltételezem az van önnek ha ezt a gyógyszert kapta- javulni fog. A további teendőket a göb vonatkozásában endokrinológus szakorvossal beszélje meg.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. július 29., 09:18; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint
Pajzsmirigy aspirációs citológiai...