Pajzsmirigy túltengés

mindkétoldalon 10 miliméteres göb van elmulik e ha szedem a metotirint  

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigygöb témában

Tisztelt kérdező!

A göb nem múlik el, de a pajzsmirigy túlműködés- feltételezem az van önnek ha ezt a gyógyszert kapta- javulni fog. A további teendőket a göb vonatkozásában endokrinológus szakorvossal beszélje meg.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. július 29., 09:18; Megválaszolva: 2009. július 29., 09:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma
Tisztelt dr.nő.25 éves nő vagyok.Voltam pajzsmirigy ultrahangon mert hirtelen hiztam 5 kg-ot.az ultrahang leleten a következő áll: A pajzsmirigy bal...
Pajzsmirigy rák
Tisztelt Szakorvos!   A segítéségét kérem egy UH lelet értelmezésében.   "A paizsmirigy rendes nagyságú és szerkezetű...
TSH: 6. 79
T Cím! Vérvétel alkalmával a TSH érték 6, 79 Nyaki ultrahang vizsgálat: A pajzsmirigy jobb lebenye 15x15x42 mm, bal lebeny 15x15x41 mm az isthmus 4...
Pajzsmirigygöb
2, 5 éve szeretnénk babát. Fél éve mentem el nőgyógyászhoz. Az alapvizsgálatok jók, elküldött pajzsmirigyhormon vizsgálatra. Ott kiderült...
Biológiailag aktív tesztoszteron...
Tisztelt Doktornő! Férfi hormon szint mérést végeztem el privát laborban, és az eredmények alapján a biológiailag aktív tesztoszteron szintem...