Bromociptin

T.Dr nő/Úr!

Hypofízis adenomám miatt bromociptint kell szednem még csak negyedeket szedek mert az orvossal így beszéltük meg, hogy lassacskán emelem, amúgy felet kell majd csak szednem. Az egyik kérdésem soha nem szoktam inni alkoholt mióta beteg vagyok, még különleges alkalmakkor sem, de hamarosan születésnapom lesz és szeretnék koccintani végre mert sok éve nem tehetem.Egy nagyon keveset lehet inni a gyógyszerre? vagy aznap kicsit később vegyem be mint szoktam?

A másik kérdésem, sokszor szédülök és hevesen ver a szívem, és mindig álmos vagyok kardiológián voltam és ott mindent kitűnőnek találtak, sőt még utána egyszer az ügyeletre is lementem egy ekgra és ott is jó lett az eredmény, azt mondták a problémám pszihés eredetű, voltam pánikbeteg elég durván, de ezek nem rohamok csak úgy érzem őket minden félelem nélkül.Biorezonancián voltam ott azt mondták kicsit lassubb a keringésem mint kéne.Ha így van mit tegyek, hogy ez javuljon? Minden nap a hétből 4-5 napot tornázom napi 30-45 percet.Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, sok vizet iszom és egészségesen élek, viszont sajnos nem vagyok túl jó alvó. Mit tudok még tenni, hogy ezek elmúljanak, mert eléggé megkeseríti az életemet?

várom mielőbbi válaszát, amit előre is köszönök.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hipofízis adenoma témában

Kedves kérdező!

 

Az alkoholfogyasztást nem javaslom, mert panaszt fog okozni. Ha a többi tünete hátterében nincs szervi ok, talán segítene pl. a jóga vagy valamilyen más, a pszichés státuszt jótékonyan befolyásoló tevékenység.

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 20., 10:32; Megválaszolva: 2009. július 20., 10:32
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás