Vérkép

Tisztelt  DR! feleségem pajzs mirigy BETEG 8 ÉVE  EUTOROX 100 -ÉS LITIUMOT SZED 500MG-TÖBB MINT 10ÉVE.. A VÉRKÉP JÓ VOLT EDDIG.. MOST -4DB! JELETT JELEZ,.-FEHÉRVÉRSEJT.15, 3  NEUTROFIL.10, 00  BAZOFIL 0, 20   ÉS A BAZOFIL 1, 3.... AZ ORVOS AZT KÉRDEZI TŐLE MEGVOLT -E FÁZVA, -DE NEM VOLT... MEGFÁZVA...VISZONT MESTRUÁCIÓJA VOLT..EZ BEFOLYÁSOLJA.-E VAGY  MIT JAVASOLNA ÖN.KÖSZÖNÖM.NAGY E A BAJ... MERT 8-ÉVE MÉG KÓRHÁZBAN SEM VOLT,,.-MOST MIT KELLENE TENNI.. ARPI.KÉP MELLÉKELTEM...

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigy témában

Kedves kérdező!

 

Ezektől az eltérésektől nem kell megijednie. A szervezet védekezőrendszere kicsit jobban védekezett abban az időben, ennyi az egész.

 Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. július 20., 10:37; Megválaszolva: 2009. július 20., 10:37
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Endokrinológiai vizsgálati lap...
Gyermek endokrinológia, pajzsmirigy...
Alacsony TSH, de normális T3;T4
Laborcsomag és szakorvosi javaslat...
Van-e autoimmun probléma?
Tisztelt Webbeteg! Lányom 36 éves, 4 feletti (5) TSH értékére (5) háziorvosi tanácsra 2 éve recept nélküli szelént szed, amivel 1,5-2,5 közöttire...