Kell-e kezelésre járni?

Tisztelt  Cím...

Néhány hónapja pajzsmirigy műtétem volt. Az egyik pazsmirigyem rosszinulatú pt4-nek felel meg, a másikban 3mm-es rosszindulatú daganat volt.Tumormarker eredményem műtét előtt 94, műtét után 50.Jelenleg jól vagyok.Gégészeten vizsgáltak, az egyik hangszalagom nem működik, a gégém  béna.Beszélni tudok.

Szeretnék véleményt kérni.Szükség van-e valamilyen kezelésre, - ha igen milyenre!?

Szives válaszukat várom:     Üdvözlettel: Tóth Lászlóné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pajzsmirigy műtét témában

Kedves Töth Lászlóné!

 

A szövettani lelet csak teljes egészében értékelhető, ezek alapján biztosat nem tudok mondani. Mindenképpen keresse fel a kivizsgáló endokrinológus kollégát.

 Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. június 29., 09:48; Megválaszolva: 2009. június 29., 09:48
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Alacsony Trombocita
Tisztelt doktor nő/úr! 2008 december óta vagyok vérszegény, azóta havi szinten járok korházba mert annyira lecökken a Trombocita szám 50/55 re. Mi...
Nincs tachystin
18 éve teljes pajzsmirigy kiirtásom volt, beleértve a mellékpajzsmirigyeket is, rosszindulatú daganat miatt. Azóta a kalcium anyagcsere, szabályozás...
Pajzsmirigy alulműködés?
Tisztelt Doktornő! Vérmintából véve az alábbi pajzsmiriggyel kapcsolatos értékeim vannak: FT4: 9.98 pmol/l TSH: 2,783 ulU/ml ANTI-TPO: 30 IU/ml...
Terheléses mellékvese (kortizol)...
Pajzsmirigy lelet műtét után