Izomfájdalom

Kedves Fáklya Mónika!

Pajzsmirigy alulműködésem van. Legjellemzőbb tünetem jelenleg is a  izom -főleg lábfájdalmam.Összes izmom görcsöl, rángatózik, fáj.November óta szinte napi szinten. Béres Ca Mg Magnosolv..... szedek napi 4-6 szemet is.

Ön szerinnt még mit lehetne tenni? Napi 1 Euthyrox 75-öt szedek még.

Köszönettel:

Anita

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza izomfájdalom témában

Kedves kérdező!

 

Ha a pajzsmirigy működésére megfelelő hormonpótlást kap és a hormonértékei rendeződtek, nem kellene, hogy panasza legyen. Ilyen panaszok esetén érdemes megnézni a kálcium anyagcserét, laborvozsgálatokkal és a mellékpajzsmirigy működését. Javaslom, hogy endokrinológusának mondja el tüneteit, hogy a megfelelő vizsgálatokat el tudja végeztetni.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 17., 10:04; Megválaszolva: 2009. június 17., 10:04
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás