Szemöldök

Tisztelt  Doktornő!   

Az utóbbi időben észrevettem, hogy a szemöldököm nagyon megritkult. 59 éves vagyok.több gyógyszert szedek, co-renitec, betalok-zok, citapram, vasilip.  Egy éve még igazitani kellett a kozmetikusnak, sőt fiatal koromban még összenött. A pajzsmirigy véreredményem átlagban 0, 5 és 1, 9 között van.  Az lenne a kérdésem, hogy ez valami betegség tünete?           Válaszát előre is köszönöm.  "Mami"

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szemöldök témában

Kedves kérdező!

 

Gondolom az eredményei TSH eredmények, mert ezt nem írta. A pajzsmirigy alulműködésben ritkulhat a szemöldök, de az ön TSH-ja rendben van, tehát elegendő hormonpótlást kap. A korral megritkulhat a haj és vele együtt a testszőrzet is.Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 19., 17:33; Megválaszolva: 2009. június 19., 17:33
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Tesztoszteronszint
Inzulinrezisztencia
Tisztelt Doktor! Terheléses cukor vizsgálaton voltam. Panaszaim éhségérzet, hízás, fáradékonyság... Régebben inzulinrezisztenciám volt melyre...
Rákos elváltozásra utaló göb?
Tisztelt doktor úr/nő! Szeretném megkérni leletem véleményezésére. Pajzsmirigy ultrahangom eredménye: A jobb pm.lebeny 17x18x53 mm, a bal 12x13x36...
Pajzsmirigy zavar
Kedves Doktor nő/úr! 3 hónapja volt egy vetélésem 9 hetesen. A kórházban azt mondta a doktor nő hogy pajzsmirigy alulműködésem van és hogy menjek...
Culevit szedése
Tisztelt Dr Úr/Dr Nő! Édesanyámat nemrég áttétes petefészek rákkal diagnosztizálták, a kezelést még nem kezdték meg. Lesz kemoterápia és...