Ok=okozat

Tisztelt Doktornő/úr!

Problémám mellyel önhöz fordulok a következő:

Nemrégiben uj kapcsolatba kezdtem bele, előtte hosszuideg magányos voltam...Nemrég megtörtént az első aktus barátnőmmel, ám azóta vannak bizonyos "tüneteim", amiket nem tudok mire vélni, mivel 20-as éveim elején járok...hasonló mintha most élném serdülő koromat, tehát zsírosabb a bőröm, pattanásaim jelentek meg, stb., és a makkomat nedvesnek érzem...figyelni kezdtem ez utóbbi tünetet, de nem vettem észre sem folyást, sem más tünetem nincsen ilyen téren...

Tudna-e esetleg valamiféle tanácsot adni számomra!

Segítségét előre is nagyon megköszönöm!  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pattanás témában

Kedves Kérdező!

Fokozott androgén hormon termelés  váltja ki  a tüneteket, mely normális reakció ebben a helyzetben.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 12., 09:46; Megválaszolva: 2009. június 12., 09:46
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás