• Mi lehet az ok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Magas, vékony nő vagyok175cm, 48kg. Mindig is sovány voltam 45 kg-tól nem voltam több fiatal koromban sem. Az utóbbi időben 4-5kg-t fogytam az utóbbi egy hónap alatt 2kg-t. 1 év1 még 53kg voltam. Jó étvágyam van eszek rendesen és nem érzem magam rosszul sem.Félek ez valami betegséget jelez. Hol kezdjem a kivizsgálást?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyás témában

        Kedves Kérdező!

        A háziorvosnál egy részletes laborvizsgálatra lenne szükség, illetve egy endokrinológiai vizsgálatra, hogy kizárják a pajzsmirigybetegséget.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-11 14:35:05; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: