• Mellbimbó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Olyan problémám van, hogy ha megnyomom a mellbimbómat pici fehér nem folyékony váladék jön belőle. Olyan mint egy pattanást mikor kinyom az ember. Ez nem mindennapos, kb havonta fordul elő és mind a két mellbimbóm esetében, hol az egyikbe hol a másikba, a mennyisége minimális nagyon. Krémezem magam minden nap, olyan mintha azzal tömném el a pórusokat és az ürülne. Egy hónapja voltam emlő ultrahangon és semmi eltérést nem mutattak ki. Nem érzek csomót a mellemben, és nincs befelé fordulva a mellbimbóm. Nem szoptatok, még csak 23 éves vagyok. Az lenne a kérdésem hogy ez súlyos? Nagyon meg vagyok ijedve, kérem mielőbbi válaszát.

        Üdvözlettel: Barbi

        WEBBeteg szakértő válasza a tejelválasztás témában

        Kedves Barbi!

        Háziorvoshoz kellene fordulni, aki a megfelelő vizsgálatokat el tudja indítani. Előfordulhat, hogy magasabb a prolaktinszintje, és ezért tapasztal kevés váladékozást, bár kissé szokatlan formában. Aggodalomra nincs ok, de ellenőrizni kell.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 16:18:49; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: