Pm. gyógyszer és szédülés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 32 éves vagyok 3 éve pm. alulműködésre Eurthyrox 75-t és 2 db szelén tablettát szedek. Okozhatnak a fenti tabletták erős szédülést, fejfájást és 90-113 közötti pulzust? A vérnyomásom norális, fogamzásgátlót nem szedek 165 cm vagyok és 65 kg. A munkám sajnos elég stresszes. Néha mellkhasi fájdalmat is érzek. Segítségét előre is köszönöm Tisztelettel wbdetti

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a szédülés témában

Tisztelt kérdező!
 
Pajzsmirigyhormon szinteket kell nézetni. Amennyiben ezek rendben vannak, akkor máshol kell keresni a probléma okát.

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Kérdés: 2009. június 10., 21:39; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás