Betegség-e?

Az lenne a kérdésem, hogy mi állhat a hátterében annak, hogy állandóan fázom, hidegek kezeim-lábaim az orrom. De nem vagyok lázas, rendszeressen étkezem, és sztem elegendő folyadékot is viszek be a szervezetembe, bár általában a pulzusom elég alacsony. Egyébként rendeszeressen mozgok, futok.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hideg végtag témában

Kedves kérdező!
 
Érdemes lenne pajzsmirigy hormon szinteket nézetnie, nincs-e alulműködése. Ha ezek rendben vannak és egyéb belgyógyászati ok sem igazolódik, akkor valószínűleg alkati dolog lehet.

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. június 10., 21:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:49
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy