• Kétségbeesve

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2009 03 06-án végeztettem labor vizsgálatot.Ez mind addig eszembe sem jutott volna, mig a dátumot megelőző napokban elájultam. A   TSH értékem 8, 66.Nem akartam orvoshoz fordulni addig amíg nem érzek semmi szokatlan tünetet.Egy pár hete viszont nagyon nyugtalan ideges remegés fogott el, nagyon izzadok, és állandó levertség és aluszékonyság gyötör.Nem beszélve arról, hogy kb.10 kg-ot fogytam, de ez már tavaj nyár óta folyamatosan.Iskolába járok, ráadásul olyan szakmát tanulok ami nagyon érdekel, de úgy érzem a tanulást is nagyban befolyásolja ez a szokatlan állapot, mert nem tudok nyugodtan odakoncentrálni.Hova forduljak? Mennyi idő elteltével várható javulás? A kezeléstől el lehet-e hízni?

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        Endokrinológiai szakrendelést keressen fel panaszaival. A pajzsmirigy hormontermelésével van a probléma. Ezt gyógyszerrel fogják beállítani. Mivel az egészséges állapotot hozzák létre, nem várható elhízás.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:38:46; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: