• Pénisz mérete gyermekkorban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! A kisöcsém folyton attól fél, hogy kicsi a pénisze. Most 11 és fél éves, elég fejlett, kissrác, elmondása szerint a pénisze 5, 5 cm. Ez átlagos? Ha kicsi, mit tehet ellene? Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves kérdező!
         
        A penis mérete egyénileg, genetikailag meghatározott. A mérete a serdülés alatt nő meg. Az öccse a serdülőkorban van, a penise most fog joban nőni, a jelenlegi mérete is normálisnak tűnik, bár a jelenlegi serdülési stádiumát nem ismerem.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 08:58:53; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: