• Milyen betegségem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

        19 éves férfi vagyok és mostanában kezdtem észrevenni, hogy kicsit más vagyok mint a többi férfi (mármint nem úgy, a lányokat kedvelem:)..), a testalkatom valahogy nem "változik", nem vagyok pubertáskorban, vagy nem tudom... olvastam valahol, hogy hormonzavarom lehet.. több tünetet is észre vettem, pl "nőies testalkat" - a kezem és a vádlim kifejezetten vékony, a kézfejem is akkora mint egy 9évesnek, a fejem is elég "kicsi" - ezek a tulajdonságaim elég érdekesen veszik ki magukat, pedig 195 cm magas vagyok.. plusz vannak lila csíkok vertikálisan a medencecsontomon a bőrömön, ezt nem tudom, hogy mi okozta, anyukám azt mondta, hogy biztos a nadrágtól, de szerintem nem.

        Ez betegség? Biztos nem öröklött, mert ilyen eddig a családban nem fordult elő, legalábbis fényképeken mindenki "normális"-nak tűnt. Unom már, hogy a csajok túl fiatalnak néznek, valami megoldást szeretnék a problémára!

         

        Köszönettel, Jani.

        WEBBeteg szakértő válasza a testalkat témában

        Kedves kérdező!

        Endokrinológiai szakrendelés felkeresését javaslom. Itt meg tudják azt mondani vérvétel eredményéből, hogy megfelelő-e  a férfi nemi hormon termelése, illetve, hogy a testalkata normális-e. A vízszintes csíkok lehetnek hirtelen növéstől is.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 16:56:12; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: