Szőrprobléma

Tisztelt Webdoktor!

 

Már régóta kellemetlenül érzem magam a nem kívánatos szőrösödés miatt...17 éves koromban kezdődtek először néhány szál szőr nőtt a mellbimbók körül és a köldök alatt. Kb. 30-31 éves lehettem, amikor észrevettem, hogy a bal combom belsején is erősebb szőrszálak jelentek meg, eleinte még kb. 10 szál lehetett, mára már szinte a térd vonaláig húzódik ez a rész. Tavaly vettem észre, hogy a jobb combomon is elindult ez a kellemetlen szőrösödési folyamat. Menstruációmmal nincs gondom, gyermekem még nincs, 35 éves vagyok. Nőgyógyászom annyit mondott erre a problémámra, hogy vannak bizonyos nők, akik erősebb szőrrel rendelkeznek, ne aggódjak miattuk. Én viszont aggódom, hogy esetleg valami hormonprobléma vagy rejtett betegség húzódhat emögött, ezért fordulok Önökhöz.

Szíves segítségüket előre is köszönöm.

Üdvözlettel: M.

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

Kedves kérdező!

Arra, hogy ez a szőrösödés kóros-e hormonvizsgálatok után tudnak válaszolni, amit endokrinológiai szakrendelés felkeresésével érhet el.

 

 

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. május 25., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:42
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy