Reductil

Tisztelt Doktornő!

Meg szeretném kérdezni, hogy pajzsmirigy alulműködés esetén (Euthyrox szedése mellett normál tartományban lévő TSH) szedhető-e a Reductil tabletta?  

Válaszát előre is köszönöm!  

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza pajzsmirigy témában

Kedves kérdező!

A gyógyszer alkalmazási előirata szerint nincs a két szer között gyógyszerkölcsönhatás, ami ellenjavallaná a szedést, de természetesen a pajzsmirigyhormonokat rendszeresen ellenőrizni szükséges, nehogy az Euthyroxot túladagolják. Mintogy önnél a TSH normális, ilyen nem áll fenn.

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Kérdés: 2009. május 19., 08:55; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:29
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy vérvételi lelet
Közel két éve voltam vérvételen, TSH 0,62, FT4 16,59, FT3 50,6, Anti-TPO33,0. Egyedül a Thyreoglobulin 194,3 amit eltérésnek jeleznek a...
Gyermekvállalás
Kedves Segítőm! Párommal úgy döntöttünk, kisbabát szeretnénk. Annak rendje, módja szerint egyeztettem az orvosommal, aki egy labor készítését...
Pajzsmirigy,nyirok csomók
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Terhességi pajzsmirigy értékek