• Tünetegyüttes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        A kérdésem elég összetett, illetve a tüneteim, amire szeretnék választ találni. 5 gyermek  édesanyja vagyok, a legkisebb 2 éves. 37 éves   vagyok. A tüneteim kb 1  1/2 fél éve kezdődtek.

        Gyors hízással, izzadás, hirtelen hangulatváltozás, szédülés, száraz, viszkető bőr, aluszékonyság, néha zsibbad a kezem. Estére, de van,   hogy napközben is bedagad a kezem, és a lábam. Mindíg rendszeres  menstruációm össze zavarodott, kb fél éve. Most a szokásos 21 nap helyett 30-37- 35 napokra jön meg. Folyton ideges vagyok. Körülbelűl 3 hete étvágytalan vagyok. Sokat fáj a gyomrom, ég. Többször fázom mikor mások már izzadnak. A nemi életem körülbelűl 2 év alatt teljesen megszűnt, a nemi vágyat   is   beleértve. Fájdalmaim  nincsenek, a tünetek a napi életminőségemet rontják.

        Szeretnék  nagyjából választ találni, merre  indulhatnék  el.

        Köszönöm szépen előre is a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonzavar témában

        Kedves kérdező!
         
        Panaszai igen szerteágazóak, javaslom belgyógyász ill. endokrinológus felkeresését. Pajzsirigyproblémát mindenképpen ki kellene zárni laborvizsgálatokkal.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 17:59:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: