• Anyatejképződés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg!

         

        Szerintem nem normális ami nálam lezajlik, teljesen kétségbe vagyok esve.Nem szültem még, 24 éves vagyok, nem vagyok terhes, bár tesztet nem csináltam, de a menstruációm még a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után nem állt helyre. Az lenne a problémám ami számomra nagy gondot okoz, hogy folyik a mellemből a tej, ami eddig sosem fordult elő, és az utóbbi 3 napban minden nap.Nem nagy mennyiség, de a melltartóm belseje is tiszta folt, ha hason fekszek akkor is vagy ha csak zuhanyzás után törölközöm és akkor is folyik.Teljesen kétségbe vagyok esve, mert ez velem most fordul elő először, és szerintem ez nem normális.Ön szerint ez mitől van és meddig fog ez a folyamat zajlani? Még nem mertem bezsélni erről senkinek, először ide írtam hátha megnyugtatnak és nincs semmi probléma.Elnézést a kifejezésért, de olyan kínos ha párom is megszorítja vagy erőteljesebben megfogja és elkezd folyni belőle, vagy ha hasom réfekszek vagy csak az ágyra akkor is.Hogy tudnám megszüntetni?

         

        Köszönettel:Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a tejelválasztás témában

        Kedves Adrienn!

        Nem kell aggódnod, ez előfordult már sok nővel! Nem kell szégyellened sem, valószínű, hogy hormonzavarról van szó. Háziorvostól lehetne kérni beutalót endokrinológia szakrendelésre, ahol a megfelelő vizsgálatokat el tudják végezni, és gyógyszert fognak majd adni, amitől ez elmúlik majd. A prolaktin magas szintje okozhat ilyet gyakrabban.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 00:10:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: