Tunézia

Kedves Doktornő!                                                                                                  60éves szülinapomra tunéziai nyaralást kaptam, de félek elmenni, mert paizsmirigy alulmüködésem van.125-ös letroxot szedek.Hashimoto immunbetegséget állapitottak meg. Az izületeim nagyon fájnak. Mondjak le az utazásról? Köszönettel Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza pajzsmirigy témában

Kedves Zsuzsi!

Amenyiben már beállított betegsége van és ezzel rendben vannak a hormonszintjei, véleményem szerint ne mondjon le az utazásról. Az izületeinek is jót tehet egy kis pihenés, napsütés, tenger, a lelkének pedig a nyaralás okozta élményekkel való feltöltődés.

Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

Kérdés: 2009. május 13., 18:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:45
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy vérvételi lelet
Közel két éve voltam vérvételen, TSH 0,62, FT4 16,59, FT3 50,6, Anti-TPO33,0. Egyedül a Thyreoglobulin 194,3 amit eltérésnek jeleznek a...
Gyermekvállalás
Kedves Segítőm! Párommal úgy döntöttünk, kisbabát szeretnénk. Annak rendje, módja szerint egyeztettem az orvosommal, aki egy labor készítését...
Pajzsmirigy,nyirok csomók
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Terhességi pajzsmirigy értékek