• Hormonzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Olyan kérdésem lenne hogy hormonzavar okozhatja hogy egyre több helyen (pl: hason mellen bajusz)észre veszem hogy nől a szörzetem pedig én egy 23 éves lány vagyok. Kihez kellene ezzel a problémával fordulnom? Nagyon elkeserít a dolog. Milyen szörteleníttő krémet lehet ezekre a helyekre alkalmazni hogy később ne legyen belőle valamilyen problémám? Még azt szeretném mondani hogy nem rég derült ki hogy autoimmun beteg is vagyok de ennek ugye nincs köze a ször növekedéshez. Nagyon várom a választ. Előre is köszönöm a segítséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves Hölgyem!

        A szőrtelenítéstől nem lesz problémája, viszont javasolnék egy hormonális kivizsgálást, hogy kiderüljön, szükséges-e kezelés.
        Ha nőgyógyászati panaszok is vannak, pl. rendszertelen menses, esetleg hízás, sok pattanás, akkor nőgyógyász-endokrinológiai szakrendelés felkeresését javaslom. Ha csak a szőrösödés okoz problémát, akkor belgyógyász-endokrinológiára kellene elmennie.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 11:22:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: