• .....

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorur! az en problemam a kovetkezo, egy jo eve amikor kell mennem a wc-re nem mindig de eleg gyakran elofordul, hogy elotte nagyon rosszul erzem magam elkezd hevesen verni a szivem szedulok neha faj a fejem es fulladas rohamok tornek ram, egyebkent a szekletem az normalis es rendszeres, viszont van nekem pajzsmirigy problemam ,, tultenges,, es nem tudomhogy ez attol vane nem szedek most semijen gyogyszert...elore is koszonom a valaszat...

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Kedves kérdező!

        Elképzelhető hogy panaszainak hormonális okai vannak, de erre csak a vizsgálatok után lehet válaszolni. Endokrinológiai szakrendelés felkeresését feltétlenül javaslom.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 15:45:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: