• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktornő/úr!

        Olyan próblémám lenne, hogy kb.1év alatt 20kg ot hiztam, ugy hogy az étkezési szokásaimon nem változtattam semmit.Rendszeressen mozgok és szerintem elég egészségessen táplálkozom.Gyermek koromban valamiféle problémák voltak a hormonommal, azt tudom hogy L-tyroxint szedtem és a pajzsmirigyemre nőtt egy ciszta amit leszivtak, és arra is emlékszem hogy súlyprobémáim is voltak ez miatt, hol hiztam hol pedig fogytam.Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e hogy megint valami lyen próblémám lehet.Válaszát elöre is köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás témában

        Kedves kérdező!
         
        Igen, előfordulhat. Ez vérvétellel kideríthető, forduljon endokrinológiai szakrendeléshez.
         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-08 11:18:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: