• Hormon eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal babát szeretnénk, de természetes úton ez nem jött eddig össze. Volt a férjem hormonvizsgálaton. A kérdésem az lenne, hogy az ereménye mit jelent, ill., hogy mire utal?   Az értékek: LH: 8, 5  ; FSH: 42, 0  ; TEST: 13, 99  ; PROLAKTIN: 18, 35

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a spermaszám témában

        Kedves kérdező!
         
        Hány éves a férje, az értékek milyen mértékegységben vannak, és a mi a referencia tartomány? Ennek hiányában választ adni nem lehet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 22:02:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon