• Edison-kór

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Most hallottam erről a betegségről először és sajnos csak nagyon keveset. Erről szeretnék többet tudni. Ha lehetne akkor Dr. Plósz János elérhetősége is érdekelne, mert chron beteg vagyok és van néhány kérdésem. Köszönöm. Tímea.

        WEBBeteg szakértő válasza a Addison kór témában

        Kedves Tímea!

        A betegség Addison kór névre hallgat és a mellékvese-kéreg elégtelenségével jár. Ez a kortikoszteroid hormonok csökkent képzését eredményezi, gyengeséggel, fáradtságérzéssel, alacsony vérnyomással, a bőr barnás elszineződésével, testsúlyvesztéssel  járhat.  
         
         Az 30/2789876 telefonszámon, (Endomedix magánrendelés), szerda 16-20 óra között, -bejelentkezést követően.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 15:27:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: