• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Doktor Úr! Január eleje óta szedem a Letrox 25mg tablettát.Egy hét után, érezhetően jobb volt a közérzetem, testi erőm, hangulatom is. Másfél hónapra szakmámból kifolyólag sikerült vírust allergiával párosítva összeszednem. Nagy nehezen kikászálódtam belőle. Most egy három hete érzem magam nagyon fáradékonynak újra, levertnek és izomfájdalmaim is vannak.Olyan kérdésem lenne, hogy ez a pajzsmirigytől lenne, vagy tavaszi fáradtság? Tanácsot kérnék, hogy mi tévő legyek, mert a napi feladataimat is nehezen tudom ellátni! Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        Meg kell nézetnie a pajzsmirigy hormon szintjeit. Ha ezek rendben vannak, akkor nyilván máshol kell keresni a fáradtság okát.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 10:52:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: