• Gynecomastia, hogy tüntethetem el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!

        17 éves fiú vagyok, 12-13 évesen elég szépen elhíztam és a hasam mellé kialakult a nagyobb mell is, azóta sokat leadtam és ez látszódik is és meg vagyok elégedve az eredménnyel, kisebb nadrág meg ruhaméretek, viszont így mégjobban látszik h nagyonbb a mellem, és eltérő 175 cm magas vagyok és 84-85 kg több mint 10 kg ot adtam le mióta, változtattam az étrendemen, és folyamatosan szorgalmasan, edzek (testépítés) emelett futok és biciklizek is kardió edzéseket végzek, láttam kövérebb embert már de neki ahoz képest szinkronban van a melle, inkább a hasa nagy.

        nagyon zavaró tud lenni, nagyon lehúzza az ember önbizalmát, úgy értesültem hogy ennek hormonális előzményei lehetnek, de én szerintem semmit sem, javítani a jelenlegi állapotomon ha külömböző hormonkapszulákat írnának fel nekem orvosok, meg hasonló,

        az volt a fogadalmam hogy nyárra lefogyok, és láss csodát megtörtént, de van még egy dolog ami zavarja a célom.. a melleim nem tudok mit tenni akármilyen keményen edzek, vagy fáradok semmi változás, köszönöm a választ előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a gynecomastia témában

        Kedves kérdező!
         
        Javaslom a célzott mellizomzat növelő edzés végzését, és a továbi diétát. Ha nem segít- de nem rövid idő alatt kell eredményt várni- akkor plasztikai műtét jön szóba.
         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-22 21:12:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés