• Pajzsmirigy!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom Doktorno, es koszonom szepen a valaszat. AZt szeretnem meg kerdezni, hogy kozbe kenytelen voltam telyesen abba hagyni az euthyrox szedeset mert nagyon nem jol ereztem magam igy, hogy most nem szedem sokkal jobb. Lehet-e baj ebbol? ugyanis most nincsen orvosom csak on mivel Szegeden mutottek 94-ben utanna Debrecenbe kezeltek es Nagyvaradon lakok. A debreceni orvosom most nem elerheto igy nagyon nehez helyzetbe vagyok. Szeretnem a valaszat, hogy ha jol erzem magam szunetelhetek a gyogyszerrel, termeszetesen kozben keresek egy szakorvost.Koszonom es udvozlom. Agi

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        Erre hormonszintek ismerete nélkül nem lehet válaszolni. Mihamarabb keressen fel endokrinológust és nézzessen hormonszinteket!

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 11:46:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: