• Pajzsmirigy alulműködés-fogamzáságátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor ÚR!

        A kérdésem az lenne, hogy pajzsmirigy cisztám eltávolitása után néhány hónappal felirtak nekem egy Letrox 50 nevű gyógyszert, hogy beálljon a hormonszintem. Mindemellett Lindynette 20 fogamzásgátlót is szedek. Befolyásolják egymás hatását, kell másképp védekezni terhesség ellen.? Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves kérdező!

        A gyógyszerek együttes szedésének nincs ellenjavallata az alkalmatási előirat szerint.

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász

         


        Kedves Kérdező!

        Védekeznie nem kell másképpen.


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 15:59:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: