• Pajzsmirigy alulműködés terhesség előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Három éve diagnosztizált pajzsmirigy alulműködésem napi 25 mg Letrox mellett nem okoz problémát. Aktuális értékeim TSH 2, 39, FT4 18, 00.

        Az elmúlt időszakban 2-3 kg súlytöbbletet észleltem.Szakorvosom véleménye alapján továbbra is elegendő a napi 25 mg Letrox.  Én ennek ellenére szeretnék szakvéleményt kérni Öntől. Kérem, hogy a fenti adatok alapján jelezzen vissza, hogy egyetért-e szakorvosom véleményével. Fontos megemlítenem, hogy egy-két hónap múlva szeretnék teherbe esni. Ezt figyelembevéve is elegendő a jelenlegi gyógyszeradag? Várom szíves válaszát. Köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves kérdező!

        Egyetértek orvosával, a gyógyszer adagjának emelése nem szükséges.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász


        Dr. Fáklya Mónika, endokrinológus, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 16:13:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: