• Pajzsmirigy kezelés, de hol?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Házi orvosom elküldött vérvételre, mert látta rajtam, hogy a pajzsmirigyem nem jó. A vérvétel is ezt igazolta. A tsh-m 4.65 lett. Nyaki ultrahang nem mutatott eltérést. Más vizsgálat nem történt. A prolaktin szintem is 700 fölött van. Minden tünetem megvan ami a pajzsmirigy túlműkédéssel jár. Ami a legrosszabb, hogy fulladok is, mensim rendszeres de néha csak pár napig tart néha 9-10 napig is.

        Lakcímem hivatalosan Veszprém. De mivel pesten élek és dolgozom itt van fogadott házi orvosom is. Nem magán orvos. Ő elküldött a János kórházi pajzsmirigyre. naplószámos beutalóval.  Itt nem akartak fogadni, mert a lakcímkártyámba veszprém van, járjak oda orvoshoz. Az orvos azt mondat egyszer megnéz, de ha kezelni kell, lehet nem vállal, mert ő nem kezeli az egész világot.

        Érdeklődni szeretnék, hogy hol kezeltethetném magam? Egyre rosszabbul vagyok és mivel babát is szeretnénk, jó lenne ha minél előbb kezelnének, ha szükséges. És nem szeretnék ezért Veszpérémbe járni. Az ottani orvosokról nem sok jót hallottam.

        Magánorvosra sajnos nincs pénzem. Fizetem a tb-t évek óta. És megflelő kezelésben szeretnék részesülni.

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        Hallottam, hogy a Hungária körúton van egy kórház ami csak pajzsmiriggyel foglalkozik. csak nem tudom a nevét. Tudnának segyteni?

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező!

        Ha sem Veszprémbe, sem magánrendelésre nem szeretne menni, akkor a fogadott háziorvosával beszéljék meg, hogy milyen más endokrinológiai szakrendelés jön szóba,  illetve lenne elérhető az Ön számára. Biztosan találnak egy olyan rendelést, ahol ellátják.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 20:26:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 06:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: