• Hormonzavar kisdedkorban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Kettő éves a kislányom, és fekete színű bajusz szőrzete nő, melyet én egyre erőteljesebbnek látok. (Karján is fekete színű szőrzete van. Barna szemű, barna hajú egyébként. Ez csak alkati tulajdonság, vagy forduljak vele orvoshoz?

        Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves anyuka!
         
        Mutassa meg gyermekét gyermekendokrinológusnak.
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-16 16:48:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés