Túlérzékenység?

Tisztelt Doktor NŐ/Úr! Szeptember óta szorongásos panaszok miatt Anafranilt, Rexetint szedek. Jó étvágyam mellett csökken a súlyom, erős hajhullás mutatkozik. Hátamon, mellkasomon, nyakamon fokozott acneképződés látható, amely időnként viszket és fáj. Lehet valamelyik gyógyszer mellékhatása? Abban kérném a segítségüket, hogyha valamilyen hormonprobléma esetlegesen felmerülne, milyen orvoshoz kellene fordulnom? Erős allergia is lett diagnosztizálva nálam, de hogy mire, az nem teljesen egyértelmű. Segítségüket előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza akne témában

Kedves Kérdező!

Nem hiszem, hogy gyógyszerallergia okozza a tüneteket, valószínűbb az, hogy a hangulatzavar, a testsúlycsökkenés és a hajhullás pedig pajzsmirigybetegség tünete. Forduljon endokrinológushoz.

Üdvözlettel,

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2008. december 04., 22:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:49
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Anti-tpo magas
Tisztelt Doktor/Doktornő! Labor vizsgálaton voltam és az alábbi eredményeim lettek Tsh 2,090 mIU/L Szabad T4. 14,00 pmol/L Szabad T3. ...
Vérkép eredmény
Pajzsmirigy lelet
Kedves Doktor Úr/Doktornő! A mai napon kapott pajzsmirigy ultrahang leletemről szeretném a véleményét kérni! "A pajzsmirigy lebenyek minimálisan...
Érdemes endokrinológust felkeresni?
Tisztelt Doktor nő / Doktor úr! Nemrégiben volt egy nagylabor vérvételem, ahol a következő eredményeket kaptam: TSH 6,27 (0,55-4,78) | szabad T4...