• Mi a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        IZZADÁS,ÉHSÉG,SZÍVPANASZOK,HÍZÁS, FÁZÉKONYSÁG,TEHERBÍRÁS 0 REMEGÉS,SZÁRAZ HAJ,SZŐRZETTÖBBLET,LABDA ÉRZÉS A TOROKBAN,LÁB DUZZANAT NÉHA, MAGAS VÉRNYOMÁS,HAVI CIKLUS FEL ERŐSÖDÉSE FÁJDALMA.MINDEZ A TERHESSÉGEM ALATT ALAKULT KI 2006 2IK HÓNAPJÁBAN KEZDŐDÖTT 4 GYERMEKET SZÜLTEM MÁR. HÁZI ORVOS NEM IGAZÁN AKAR SEMMILYEN VÉRVÉTELT ELVÉGEZNI.EZ HELYES?????? HOGY NEM IGAZÁN TESZ SEMMIT PEDIG MÁR KÉRTEM.VÁROM VÁLASZÁT.

        WEBBeteg szakértő válasza a szívpanaszok témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszai igen szerteágazók, egy adott betegséggel nem is igen lehet megmagyarázni. Szóba jön valamilyen hormonális zavar ( 1.pajzsmirigy-bár önnél a pajzsmirigy hormon többlet és hiány tünetei keverednek, holott egyszerre nem állhat fenn mindkét állapot. 2. nemi hormonok- bár nem tudom hány éves, a menopausa/ változó kor táján az ösztrogén szint csökkenése és a tesztoszteron relatív többlete okozhat számos panaszt), ásványianyag-vitaminhiány (ez önmagában bár nem magyarázza összes tünetét, de a terhességek, szoptatások alatt szervezete készletei alaposan megcsappanhattak) valamint szorongásos, hangulati zavar ( ez a különféle Önt érő stressz, pszihésen fel nem dolgozott események következtében alakul ki, korunk népbetegségének számít, nagyon gyakori, és panaszai zömét, beleértve a szívpanaszokat is magyarázhatja.)

        A lábdagadás leggyakrabban visszér problémára utal. A magas vérnyomásra mindenképpen oda kell figyelni, ha tartósan 140/90 Hgmm felett marad, érdemes gyógyszeresen beállítani. Azt javasolnám, hogy keresse fel nőgyógyászát ( egyúttal a rákszűrés is letudható), kezdjen el szedni valamilyen multivitamin-ásványianyagkomplex készítményt, és nézettessen egy labort (vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy betegség kizárása végett). Ha Ön úgy érzi, hogy feszült,, meg lehet próbálni valamilyen gyenge szorongásoldót néhány hétig szedni, de ezt is beszélje meg háziorvosával. Remélem egy kicsit tudtam segíteni.

                                                                            Dr Virányi Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-11 20:01:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 19:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés