• Mitől lehet, hogy megvan nagyobbodva a pajzsmirigye?? és ez miért zavarja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Doktorúr/nő! Anyukám kérdése,baja: A pajzsmirigy mk.lebenye mérsékelten megnagyobbodott, 25x 35x55 mm-esek. Inhomogen szerkezetűek, sima felszínűek, környezetükben megnagyobbodott nyirokcsomó nem látszik. Volt vérvételen ,minden jó neki,semmi baja. Mégis érzi hogy ott van, és ez zavarja. Nasonex orrsprét használ. A gégészet allergiát mutatott, a bőrteszt negatív. De állandó arcüreggyulladása van. Lehet e ettől az allergiától ez a pajzsmirigy megnagyobbodás? Köszönjük segítségét! Üdv: Gyöngyi és anyukája

        WEBBeteg szakértő válasza a arcüreggyulladás témában

        Kedves kérdező!
         
        Nincs összefüggés a két dolog között. Ez a pajzsmirigy méret nem olyan nagy, hogy jelentős panaszt okozzon. Inkább az arcüreg gyulladást kellene kikezelni.
         

        Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-29 14:17:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés